Nyhedsbrev fra uge 9 2019

Erhvervsdag for 6. årgang
Onsdag mødtes eleverne fra Flauenskjold, Klokkerholm og Hjallerup skoler i Hjallerup Idrætscenter til erhvervsdag.
Dagen var planlagt i samarbejde med EUC Nord, Tech College og lokale virksomheder med formålet at give eleverne indblik i erhvervsuddannelserne og de job, der relaterer sig dertil. Eleverne løste på dagen forskellige opgaver stillet af uddannelsesstederne og virksomhederne, så dagen havde både et praktisk og teoretisk indhold.

Oplæg om deling af billeder og film på nettet
Eleverne på 8. årgangen var i denne uge samlet til et oplæg ved ungekonsulent Mads Vinding omkring deling af billeder og film på nettet. Mads er tidligere ansat hos politiet og fortalte om lovgivningen og strafferammen på området. Eleverne fik både viden om billeder og film i almindelighed samt når det gælder krænkende indhold.
Vil man som forældre vide mere, så er der information at hente på https://www.dkr.dk/it/deling-af-billeder/

28-02-2019 AG