Nyhedsbrev fra uge 1 2019

Godt nytår til alle
Vi håber, alle har haft en dejlig jul og et festligt nytår og nu er parat til møde et nyt år. Mange spændende ting venter og I kan som altid holde jer orienteret i disse ugentlige nyhedsoversigter.

Studerende på skolen
Fra uge 2 til 6 har vi 11 1. års studerende fra læreruddannelsen i Aalborg på skolen. De skal primært undervise i deres linjefag matematik i udvalgte klasser på. 4.-7. årgang. Vi glæder os til at lære dem at kende.

Fif og tips til elever med ordblindeproblematikker
Tirsdag deler Christian Bock igen ud af sine erfaringer med at være læse-skriveudfordret. Denne gang er målgruppen eleverne, der i to hold - 4.-6. årgang og 7.-9. årgang får nye input i forhold til nyttige hjælpemidler til telefon og andre digitale devises. Skolens læsevejledere deltager også på dagen.

03-01-2019 AG