Nyhedsbrev fra uge 36 2018

Christian Bock på besøg
På initiativ af skolebestyrelsen besøgte Christian Bock onsdag distrikt Hjallerup. Om eftermiddagen holdt han oplæg for lærere og pædagoger, og om aftenen var forældre og elever indbudt.
Christian er ordblind IT konsulent, og han kom med mange bud på hvilken teknologi, der kan gøre hverdagen lettere for ordblinde og andre med læse-skrivevanskeligheder.

Erhvervsintroducerende dag for 8. årgang
Torsdag var eleverne på 8. årgang på besøg på erhvervsuddannelser i Aalborg – Aalborg Handelsskole og Tech College. På Tech College skulle eleverne prøve nogle af skolens uddannelser af i værksteder samt dyste mod andre skoler om at bygge den flotteste amerikanske diner (café).
På Aalborg Handelsskole blev eleverne udfordret i opgaver inden for detail, handel, kontor og event. Derudover dystede de i den store SKILLS STAFFET.

06-09-2018 AG