Nyhedsbrev fra uge 35 2018

Kommunens sejeste 8. klasse
Fredag deltog eleverne på 8. årgang i det årlige event ”Kommunens sejeste 8. klasse”. Arrangementet afvikles i Asaa og alle kommunens overbygningsskoler deltager. Dagen er baseret på konkurrencer, sammenhold og inspiration til at være sammen som klasse på en anderledes måde.

5. årgang på tur til Filtestedet
Torsdag tog eleverne fra 5. årgang på tur til Filtestedet i Hallund sammen med deres lærere i Håndværk og Design, hvor de skulle have et kursus i filtning med uld. Eleverne kender til forskellige filteteknikker fra undervisningen her på skolen, og torsdag blev de så udfordret med form, farver og teknik.

Trivselsdag på mellemtrinet
Med målet om ” at styrke og skabe en vi-følelse mellem alle på mellemtrinet – både børn og voksne” var der fredag arrangeret en alternativ formiddag. Gennem forskellige aktiviteter med fokus på samarbejde og bevægelse fik elever og lærere mulighed for at være sammen på en anden måde end i klasserummet. På tværs af klasser og årgange blev der dannet hold, der besøgte mellemtrinets lærere på små stationer, hvor der skulle laves forskellige aktiviteter. På denne måde fik både elever og lærere hilst på hinanden.

30-08-2018 AG