Nyhedsbrev fra uge 32 2018

Skolestart 2018
Ugen igennem har skolens lærere arbejdet på at gøre klar til skolestart, og vi glæder os til at se alle elever igen samt byde nye velkomne på mandag den 13. august kl. 08.00-11.30 for 1.-9. årgang og 09.00-10.30 for 0. årgang.
Desværre har to lærere efter sommerferien valgt at sige deres stillinger op, og vi har måttet sige farvel til Trine Kollerup Jespersen og nyansatte Rasmus Nielsen. Der er ansat midlertidige vikarer frem til, at fastansættelser er på plads.

Arrangement for elever og forældre til elever med ordblindeproblematikker
Som omtalt før ferien bliver der onsdag den 5. september et arrangement for elever med ordblindeproblematikker og deres forældre. Det afvikles i et samarbejde mellem distrikt Hjallerups skoler og Skolebestyrelsen i Klokkerholm hallen i tidsrummet 18.30-20.30.
Christian Bock er ordblind IT-konsulent og kender til mange hjælpemidler, der kan give udbytte i hverdagen for ordblinde. Han deler ud af sin erfaring og kommer med gode fif til både elever og til, hvordan man som forældre kan støtte sit barn.
Christian laver samme oplæg til skolernes pædagogiske personale om eftermiddagen, så der efterfølgende er mulighed for ar arbejde videre med Christians anbefalinger. Se også vedhæftede information.

10-08-2018 AG