Nyhedsbrev fra uge 26 2018

Emneuge 2018
Årets emneuge har budt på mange forskellige aktiviteter for skolens elever. Der har været mange ture ud af huset, hvor det omkringliggende samfund har været rammen om undervisningen. For ældste afdeling kan nævnes Krealinjens tur til Göteborg med reklamefokus, Sciencelinjens sejlads på Voer Å, hånd-og fodboldlinjens fordybelse i alternative sportsgrene som MTB, beachvolley mm.
For 1.-5. årgang har der både været aktivitet på skolen og på ture til Oasen, Nymarksminde, Ekko, Anlægget osv.

Sæt x i kalenderen
Næste skoleår bliver der onsdag den 5. september et arrangement for elever med ordblindeproblematikker og deres forældre. Det afvikles i et samarbejde mellem distrikt Hjallerups skoler og Skolebestyrelsen i Klokkerholm hallen i tidsrummet 18.30-20.30.
Christian Bock er ordblind IT-konsulent og kender til mange hjælpemidler, der kan give udbytte i hverdagen for ordblinde. Han deler ud af sin erfaring og kommer med gode fif til både elever og til, hvordan man som forældre kan støtte sit barn.
Christian laver samme oplæg til skolernes pædagogiske personale om eftermiddagen, så der efterfølgende er mulighed for ar arbejde videre med Christians anbefalinger.

Skolestart 2018
Vi glæder os til at se alle elever igen samt byde velkommen til nye mandag den 13. august kl. 08.00-11.30 for 1.-9. årgang og 09.00-10.30 for 0. årgang.

God sommerferie

28-06-2018 AG