Nyhedsbrev fra uge 25 2018

Afslutning af skoleåret
Denne uge har stået på afslutning af skoleåret på forskellig vis. Flere klasser har markeret, at de enten skifter lærere eller afdeling med ture ud af huset, spise sammen arrangementer og hygge i klassen. Derudover er der blevet ryddet godt op på hylder, i tasker mv. Fredag skal de sidste taskebøger afleveres og de klasser, som efter ferien skal have nyt lokale, rykker videre. Næste uge venter emneugen og nedtælling til sommerferie er for alvor i gang.

Skolepatruljetur
Hver morgen hele skoleåret står skolepatruljen klar til at hjælpe skolens elever sikkert gennem trafikken uanset vind og vejr. Torsdag var det deres tur til at blive honoreret for deres indsats. Sammen med deres kontaktlærer besøgte de Djurs Sommerland, hvor der var fri leg hele dagen.

21-06-2018 AG