Nyhedsbrev fra uge 22 2018

Den store klassekamp for 7. årgang
Tirsdag mødtes elever fra kommunes 7. klasser til den store klassekamp på Hjallerup Skole. Her blev der dystet i mange forskellige alternative discipliner, hvor fællesnævneren var samarbejde. Trods truende regnvejrsskyer fra morgenstunden holdt det tørt – dog ikke på poster, hvor opgaven var noget med vand!
7.A fra Hjallerup Skole vandt den samlede konkurrence – stort tillykke til eleverne!

Sidste skoledag for 9. årgang
Onsdag ringede det ud for sidste gang for eleverne på 9. årgang her på Hjallerup Skole. Forude vender de mundtlige prøver i historie, samfundsfag, dansk, engelsk og F/K.
Eleverne havde forberedt taler til deres lærere, produceret en musikvideo, medbragt karameller til uddeling  samt lavet et godt show i hallen for skolens andre elever. Tak til eleverne på 9. årgang for et veltilrettelagt program og held og lykke med prøverne.

3. årgang på tur til Oasen
Torsdag tog alle elever på 3. årgang sammen med deres lærere på cykeltur til Oasen i Ørum. Der var lagt op til en varm dag med masser af bevægelse, leg og samvær.

31-05-2018 AG