Nyhedsbrev fra uge 5 2018

Læsekonkurrence på 2. årgang
Sammen med dansklærerne på 2. årgang har Pædagogisk Læringscenter hele januar haft fokus på at skabe gode læseoplevelser sammen med eleverne. Alle elever har haft læsekontrakter, og antallet af læste bøger er blevet markeret ved at lægge tilsvarende perler i et glas i den ugentlige udlånstime. Eleverne har med stor interesse og spænding fulgt med i hvilke glas, der indeholder flest perler. I næste uge findes vinderklassen af flest læste bøger i læsekonkurrencen, der modtager en præmie.

Green Screen på Pædagogisk Læringscenter
Månedens aktivitet på Pædagogisk Læringscenter er muligheden for at eksperimentere med green screen og billedproduktion. Ved brug af en app er det muligt at producere billeder/film med pyramiderne, London eller stranden som baggrund. Et udpluk af produktionerne udstilles.

Husk ordblindenetværk mandag den 5. februar
Husk forældrenetværk mandag den 5. februar i tidsrummet 15.30-17.00 i 50’er fløjens fællesrum samt lokale 53 og 55.

02-02-2018 AG