Nyhedsbrev fra uge 4 2018

Forældrebesøg i 1.a og 1.b.
1.a og 1.b arbejder med emnet ”Kroppen” i faget natur og teknologi. I den forbindelse har de haft besøg af forældre, der, i kraft af deres job, har stor viden inden for dette emne. Det har været nogle meget spændende og lærerige besøg. Børnene har været aktive, interesserede og spørgelystne.
Initiativet med at invitere forældre er et led i skolens samarbejde med det omgivende samfund.
Stor tak til Jer forældre, der bruger tid og energi på at besøge os.

Skolefest 2018
Vi afholder årets skolefest i nye rammer dette skoleår. Festen afvikles torsdag den 12. april i tidsrummet 18.30-21.30.
Som tidligere år viser 7. årgang deres forestilling i hallen, men herefter vil vi gerne invitere jer på skolen for at se forskellige events og udstillinger, der afspejler jeres børns arbejde. Der kommer mere information om aftenens indhold, når vi nærmer os.
Da festen afholdes en torsdag, er der for eleverne i 0.-2. årgang fleksibel mødetid fredag den 13. april i tidsrummet 08.00-09.55 for at opveje senere sengetid torsdag aften.

Husk ordblindenetværk mandag den 5. februar
Er man forælder til et barn med ordblindeproblematikker, så husk invitationen til forældrenetværk mandag den 5. februar i tidsrummet 15.30-17.00.
Her vil I få mulighed for over en kop kaffe at tale med andre forældre i samme situation.
Skolens læsevejledere Kathrine og Mette vil fortælle jer om hhv. læseglæde på mellemtrinnet og ung og ordblind i overbygningen.
Arrangementet foregår i 50’er-fløjens fællesrum, og læsevejledernes oplæg vil foregå i lokale 53 og 55.

25-01-2018 AG