Nyhedsbrev fra uge 2 2018

Lærerstuderende på skolen
De kommende 4 uger har vi fornøjelsen af at have kommende lærere med i undervisningen i div. klasser på 5.-8. årgang. De er i gang med deres første år på læreruddannelsen og er ude i fagene matematik, historie, samfundsfag, natur og teknologi samt idræt. De vil i denne første praktik primært være observerende i undervisningen, mens klassens faste lærere underviser, men vil også have mulighed for små ansvarsområder.

Hovedbrud på Pædagogisk Læringscenter
På Pædagogisk Læringscenter er der løbende udstillinger, der har til hensigt at vække forundring og nysgerrighed. I januar er der mulighed for at udfordre sig selv med rubrixterninger, geometriske puslespil, rekordforsøg med Hanois tårn samt forskellige former for synsbedrag. Skolens elever kan eksperimentere i udlånstimerne samt i pauserne.

11-01-2018 AG