• Hjallerup Skole
Billedet på sidehoved

Idræts Allé 6, 9320 Hjallerup - Tlf. 99 455900 - [email protected] - EAN:5790001121792

Hjallerup skole og SFO

Nyt fra...

1 Nyheder 6 Nyt fra...

Nyhedsbrev fra uge 23 2017

Tur til Musikkens hus
Fredag var 2.B og 3.B på tur til Musikkens hus i Aalborg, hvor Jesper Buhl og Aalborg Symfoniorkester under ledelse af Jesper Nordin fortalte Historien om Mozart. Eleverne tog med tilbage til 1700-tallet og fik kendskab til Mozart på en helt ny måde.
 
Sorggruppe for elever på Hjallerup Skole
En lille gruppe af skolens elever har desværre oplevet at miste en forælder. I samarbejde med Hjallerup Kirke er der nu etableret en sorggruppe, hvor eleverne får mulighed for at møde andre i samme situation. Gruppen mødes i Hjallerup Kulturhus på fredage.
 
Giv historierne videre
Onsdag inviterede 7.B andre elever ind for at fortælle dem om deres arbejde med børne-og ungdomslitteraturen gennem de sidste 50 år. De havde bl.a. fordybet sig i hvordan man skaber gode læsevaner, hvorfor læsning er vigtigt, interviewet forfattere og undersøgt hvilke forskellige genrer, der hitter blandt børn og unge. Præsentationerne var en blanding af mundtlige oplæg, spil og små film. I kommende uge rykker eleverne i Arkaden, hvor de fortæller byens borgere om deres arbejde.
 
”Alt om Luther”
Borgerforeningerne i Hjallerup og Klokkerholm og kirkerne i den østlige del af kommunen er i anledning af reformationsjubilæet gået sammen om at arrangere en koncert med Sigurd Barrett i Hjallerup Idrætscenter. Koncerten afholdes søndag den 29. oktober 2017 og omfatter fortælling, sang, musik og teater for hele familien dvs.  børn fra 2.-6. klasse med deres forældre. Titlen lyder ”Alt om Luther på 60 minutter” og billetter kan pga. diverse sponsormidler købes for et beskedent beløb på 50 kr. pr. person på www.hjallerupborgerforening.nemtilmeld.dk/8.
Se i øvrigt vedhæftede reklame.
 
God weekend
Venlig hilsen
Kontoret
 

09-06-2017 AG