Den 24. okt. er der lagt information om tværfagligt skoleteam ud på hjemmesiden. Se under Forældresamarbejde.
 
Der er den 22. oktober lagt et referat ud fra skolebestyrelsesmødet den 10. oktober. Se på hjemmesiden under skolebestyrelsen - referater.
 
Der er den 25. august lagt et referat ud fra skolebestyrelsesmødet den 20. august.
Se på hjemmesiden under skolebestyrelsen - referater - skoleåret 2018-2019.
 
Der er den 1. juli lagt et referat ud fra det sidste skolebestyrelsesmøde den 12. juni og de høringssvar vi gav samtidigt. Endvidere er de principper skolebestyrelse har vedtaget i løbet af de sidste to år ajourført og lagt ud. Se på hjemmesiden under skolebestyrelsen.
 
Der er den 17. maj lagt en artikel ud fra Nordjyske ved den Digitale it-messe ,vi havde for distriktets 6. klasser. Se på hjemmesiden under nyheder - pressen - 2018   
 
Der er den 14. maj lagt et referat ud fra skolebestyrelsesmødet den 7. maj. Se på hjemmesiden under skolebestyrelsen - referater.
 
Der er den 10. april lagt et referat ud fra skolebestyrelsesmødet den 5. april.
Se på hjemmesiden - skolebestyrelsen - referater.
 
Der er den 13. marts lagt et referat ud fra skolebestyrelsesmødet den 7. marts.
Se under Skolebestyrelsen - referater.
 
Der er den 20. november lagt en artikel ud fra Midtvendsyssel Avis vedrørende læseteater på Hjallerup Skole. Se på hjemmesiden - Nyheder - Pressen - 2107
 
Der er den 19. november lagt et referat ud fra skolebestyrelsesmødet den 15. november og endvidere er der lagt et høringssvar ud vedr. styrelsesvedtægten. Se på hjemmesiden under - skolebestyrelsen - referater.
 
Der er den 11. oktober lagt et referat ud fra skolebestyrelsesmødet den 10. oktober. Se under skolebestyrelsen - referater.
 
Der er den 14. september lagt et referat ud fra skolebestyrelsesmødet den 12. september. Se under skolebestyrelsen - referater.
 
Der er den 7. september lagt et høringssvar ud fra skolebestyrelsen vedr. budget 2018. Se under skolebestyrelsen - referater.   
 
Der er den 24. august lagt et referat ud fra skolebestyrelsesmødet den 21. august. Se på hjemmesiden - skolebestyrelsen - referater.
 
Der er den 26. juni lagt et referat ud fra skolebestyrelsesmødet den 13. juni. Se på hjemmesiden - skolebestyrelsen. referater.
 
Der er den 15. maj lagt et referat ud fra skjolebestyrelsesmøden den 8. maj. Se på hjemmesiden under skolebestyrelsen - referater.
 
Der er den 16. marts lagt et referat ud fra skolebestyrelsesmødet den 8. marts. Se på hjemmesiden - skolebestyrelsen - referater.
 
Varige spor.
Der er den 2. marts lagt information ud om "varige spor". Informationen ligger under - skolens tilbud - varige spor.
 
Der er den 20. februar lagt et referat ud fra skolebestyrelsesmødet den den 8. februar. Se på hjemmesiden under skolebestyrelsen - referater.
 
Der er den 3. februar lagt følgende på hjemmesiden. Under skolens profil er der lavet et nyt punkt, der hedder læsning.
Her ligger den kommunale læsestrategi og info til forældrene desangående.
 
Der er den 2. februar lagt en retningslinje om arbejdet med budget og økonomi i distrikt Hjallerup. Se under skolebestyrelsen - retningslinjer.
 
Der er den 23. januar lagt et referat ud fra skolebestyrelsesmødet den 12. december. Endvidere er der lagt materiale ud vedrørende skilsmisse.
Se under skolebestyrelsen - referater og under skolens tilbud - skilsmisse.
 
Der er den 24. november lagt resultater og handlinger ud i forhold til undervisningsmiljøundersøgelsen fra maj 2016.
Se på hjemmesiden - skolens profil - trivsel - undervisningsmiljøundersøgelse.
 
Der er den 15. november lagt et referat ud fra skolebestyrelsesmødet den 8. nov. Se på hjemmesiden under skolebestyrelsen - referater 2016-2017.
 
Der er den 18. oktober lagt et referat ud fra skolebestyrelsesmødet den 12. oktober. Se på hjemmesiden under skolebestyrelsen - referater 2016-2017.
 
Der er den 15. september lagt et referat ud fra skolebestyrelsesmødet den 6. september. Se på hjemmesiden under skolebestyrelsen - referater 2016-2017.
 
Der er den 30. august lagt et referat ud fra skolebestyrelsesmødet den 15. august.
Se på hjemmesiden - skolebestyrelsen - referater 2016-2017.
 
Der er den 13. april lagt en artikkel ud fra Midsvendsyssel Avis fra den 12. april om oprettelse af astronomisk forening på Hjallerup Skole.
Se under - nyheder - pressen
 
Der er den 10. april lagt et referat ud fra skolebestyrelsesmødet den 31. marts. Se under skolebestyrelsen - referater 2015-2016.
 
Der er den 25. jan. 2016 lagt et referat ud fra skolebestyrelsesmødet den 19. jan. 2016. Se under skolebestyrelsen-referater.
 
Der er den 10. januar lagt to referater ud fra skolebestyrelsesmøderne fra den 18. november og den 14. dec. Se under skolebestyrelsen - referater.
 
Der er den 8. november lagt et referat ud fra skolebestyrelsesmødet den 26. oktober. Se under skolebestyrelsen - referater - 2015-2016
 
Der er i dag den 30. oktober lavet et nyt menupunkt på vores hjemmeside. Punktet hedder støtteforeningen.
 
Der er den 4. oktober lagt et referat ud fra skolebestyrelsesmødet den 22. september. Se under skolebestyrelsen - referater- 2015-2016
 
Der er den 20. september lagt høringssvar ud vedrørende budget 2015. Se under skolebestyrelsen - referater - 2015.