Idræts Allé 6, 9320 Hjallerup - Tlf. 99 455900 - hjallerup.skole@99454545.dk - EAN:5790001121792

Anne-Grethe Nielsen den 24-06-2016
    Digitalt nyhedsbrev

Hermed de sidste digitale nyheder fra Hjallerup Skole i dette skoleår.
    I ønskes alle en god sommerferie.
    Skolen begynder igen mandag den 8. august kl. 08.00.

God sommer!
  • Anne-Grethe Nielsen den 24-06-2016
    Forældreinformation 2016

Hermed generelle informationer om skoleåret 2016-17. Dokumentet lægges også i Skoleportens menu, så man har mulighed for at finde frem til oplysninger løbende.
    Mona Nielsen Olsen den 23-06-2016

ANSØGNING OM PAS TIL BØRN:

Er man under 18 år SKAL man have et ”samtykke” fra de forældre der har del i forældremyndigheden (som oftest begge forældre).

Dette ”samtykke” kan laves på flere måder:

Man kan gå ind på ”Borger.dk” og søge under ”Ansøgning til pas til børn/Samtykke til pas til børn” – så printer man ansøgningen og forældrene underskriver begge punkt C,

og skemaet medbringes i Borgerservice.

Den anden måde man kan give ”Samtykke” på, er at give et ”Digitalt samtykke”. Det foregår med sin NEM ID og sit nøglekort (igen går man ind på Borger.dk).

Et sådant ”samtykke” kommer direkte ind på barnets pasansøgning og ligger så klart når barnet møder op i Borgerservice.

Den tredje mulighed for at give ”Samtykke” er at begge forældre møder op i Borgerservice og skriver under her digitalt.

Foruden et ”Samtykke” SKAL der medbringes ENTEN barnets dåbsattest ELLER hvis barnet tidligere har haft et pas, så skal det gamle pas med.

Sidste ting man skal have med er et ”Godkendt billede” af barnet (se evt.Rigspolitiets fotokrav). Borgerservice kan også tage billeder her – de koster 100 kr.

Barnet SKAL møde personligt op i Borgerservice når de skal ha lavet pas J

ÅBNINGSTIDER:

Brønderslev Borgerservice: mandag, tirsdag og onsdag 10-14, torsdag 10-16.30 og fredag 10-13.30.

Dronninglund Borgerservice: KUN ÅBENT TORSDAG FRA 10-16.30 (DOG ER DER LUKKET HELE JULI MÅNED).

De bedste sommerhilsner fra

Borgerservice, Brønderslev kommune.